Arbeta i ladan

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Du är även välkommen att göra en spontanansökan nedan.

Vi söker en kock till The Barn

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg och 2017 öppnade vi The Barn Smögen. I samband med vårt 5 års-jubileum i år släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2019 och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Produkten vi levererar till våra gäster formas utav förstklassiga och noggrant utvalda råvaror, via ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna som slutligen dukas upp borden av engagerade och kunnig servis. I denna process är man som kock en viktig kugge i maskineriet.

Som kock hos oss på The Barn arbetar du i ett fartfyllt tempo i en genuin, ambitiös och familjär miljö. Utöver att laga god mat i en härlig miljö får du även utveckla nya menyer i linje med vårt koncept, tillsammans med övriga teamet.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Lön enligt avtal och överenskommelse.

Om dig

Vi ser gärna att du har en kockutbildning samt minst 2 års erfarenhet inom yrket. Förutom att ha god kunskap om och vara passionerad när det gäller matlagning, är du van vid ett högt arbetstempo och du missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig, gillar att ta ansvar och framförallt har nära till skratt. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv Kock i ämnesraden.

Vi söker extrapersonal till servisen

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg och 2017 öppnade vi The Barn Smögen. I samband med vårt 5 års-jubileum i år släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Om tjänsten

Produkten vi levererar till våra gäster formas utav förstklassiga och noggrant utvalda råvaror, via ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna som slutligen dukas upp borden av engagerade och kunnig servis. I denna process är man som servis en viktig kugge i maskineriet.

Som servis hos oss sätter man restaurangen och gästerna i första hand! Vi tror på att skapa en upplevelse för våra gäster och att det görs genom en exceptionell service kombinerat med hög kunskapsnivå. I servisen är det viktigt att:

  • Ge en personlig och kunnig service.
  • Ta ansvar och vara noggrann – för kollegor och restaurangens bästa.
  • Ha kul tillsammans, både med kollegor och gäster.
  • Sträva efter utveckling, både inom mat och dryck.

Tjänsten är på heltid under sommarmånaderna maj–augusti med start enligt överenskommelse.

Lön enligt avtal och överenskommelse.

Om dig

Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du gillar att ta hand om gäster och ge dem bästa möjliga upplevelse. Du är positiv, glad och har nära till skratt. Du uppskattar dina och andras prestationer och tar stort ansvar i laginsatsen. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv Servis i ämnesraden.

Vi söker en bartender till The Barn Smögen

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg, och sedan 2018 huserar vi med vårt streetfood-koncept Pigpen – By The Barn, just på Göteborgs största uteservering. I samband med vårt 5 års-jubileum 2018 släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service. 24 februari 2017 öppnade vi en bakficka och renodlad bar, kallad helt enkelt The Bar.

Nu längtar vi till sommaren 2019 och hoppas att DU vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller utvecklingen av drinkar/cocktails samt att vår personal ska ha en stor kunskap inom området. Vår filosofi kring dryck inspireras av förbudstiden i USA och går i linje med vårt koncept genom att addera svenska inslag i klassiska drinkar. Vi älskar snaps, värnar om traditionen kring det och rekommenderar det till all mat. Vi har även vår egen snaps – Månsken som destilleras av Qvänum Mat & Malt. Som bartender hos oss ser vi att man kan skaka fram en god drink i högt tempo likväl som att servera övriga gäster i restaurangen.

Vi har ett helhetstänk med restaurangen, där vi tillsammans arbetar för att kunna erbjuda våra gäster den bästa upplevelsen. Detta gör vi genom:

  • Personlig service och kunskap.
  • Att ta ansvar och vara noggranna – för kollegor och restaurangens bästa.
  • Att ha kul tillsammans, både med kollegor och gäster.
  • Att sträva efter utveckling, både inom mat och dryck.

Tjänsten är på heltid med upplärning och start i mitten av april på The Barn i Göteborg.

I mitten av maj fortsätter tjänsten på Smögen hela säsongen ut.

Erbjudande kring boende finnes.

Om dig
Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du gillar att ta hand om gäster och ge dem bästa möjliga upplevelse. Du är positiv, glad och har nära till skratt. Du uppskattar dina och andras prestationer och tar stort ansvar i laginsatsen. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv Bartender i ämnesraden.

Vi söker en kock till The Barn Smögen

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg, och sedan 2018 huserar vi med vårt streetfood-koncept Pigpen – By The Barn, just på Göteborgs största uteservering. I samband med vårt 5 års-jubileum 2018 släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2019 och hoppas att DU vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Produkten vi levererar till våra gäster formas utav förstklassiga och noggrant utvalda råvaror, via ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna som slutligen dukas upp borden av engagerade och kunnig servis. I denna process är man som kock en viktig kugge i maskineriet.

Som kock hos oss på The Barn Smögen arbetar du i ett fartfyllt tempo i en av Sveriges mest turisttäta sommarorter. Utöver att laga god mat i en härlig miljö får du även utveckla nya menyer i linje med vårt koncept, tillsammans med övriga teamet.

Tjänsten är på heltid med upplärning och start i början av mars på The Barn i Göteborg. I mitten av maj fortsätter tjänsten på Smögen hela säsongen ut.

Erbjudande kring boende finnes.

Om dig
Vi ser gärna att du har en kockutbildning samt minst 2 års erfarenhet inom yrket. Förutom det tror vi att du har god kunskap om, och är passionerad när det gäller matlagning. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig, gillar att ta ansvar och framförallt har nära till skratt. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv Kock i ämnesraden.

Vi söker en servis till The Barn på Smögen

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg, och sedan 2018 huserar vi med vårt streetfood-koncept Pigpen – By The Barn, just på Göteborgs största uteservering. I samband med vårt 5 års-jubileum 2018 släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2019 och hoppas att DU vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Produkten vi levererar till våra gäster formas utav förstklassiga och noggrant utvalda råvaror, via ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna som slutligen dukas upp borden av engagerade och kunnig servis. I denna process är man som servis en viktig kugge i maskineriet

Som servis hos oss sätter man restaurangen och gästerna i första hand! Vi tror på att skapa en upplevelse för våra gäster och att det görs genom en exceptionell service kombinerat med hög kunskapsnivå. I servisen är det viktigt att:

  • Ge en personlig och kunnig service.
  • Ta ansvar och vara noggrann – för kollegor och restaurangens bästa.
  • Ha kul tillsammans, både med kollegor och gäster.
  • Sträva efter utveckling, både inom mat och dryck.

Upplärningen sker på The Barn i Göteborg under mitten av april. Tjänsten är på heltid mellan slutet av april till slutet av augusti.

Erbjudande kring boende finnes.

Om dig
Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du gillar att ta hand om gäster och ge dem bästa möjliga upplevelse. Du är positiv, glad och har nära till skratt. Du uppskattar dina och andras prestationer och tar stort ansvar i laginsatsen. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv Servis i ämnesraden.

Vi söker en förberedande kock till Pigpen – By The Barn

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg, och sedan 2018 huserar vi med vårt streetfood-koncept Pigpen – By The Barn, just på Göteborgs största uteservering. I samband med vårt 5 års-jubileum 2018 släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2019 och hoppas att DU vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som förberedande kock hos oss på Pigpen – by The Barn arbetar du i ett fartfyllt tempo på en av Göteborgs populäraste uteserveringar. Dina arbetsuppgifter är framförallt det som sker bakom kulisserna med det förberedande arbetet, så som förberedelse och tillredning av mat samt mottagande av varuleveranser. Tjänsten är på heltid med upplärning och start i början på mars på The Barn i Göteborg. I slutet av april fortsätter tjänsten på Storköket, säsongen ut.

  • Tjänsten är ett sommarvikariat med placering i Göteborg
  • Lön enligt avtal

Om dig
Vi ser gärna att du har en kockutbildning eller minst 1 års erfarenhet inom yrket. Förutom att ha god kunskap och vara passionerad  när det gäller matlagning, är du van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig och gillar att ta ansvar.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv Förberedande kock i ämnesraden.

Vi söker en kock till Pigpen – By The Barn

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg, och sedan 2018 huserar vi med vårt streetfood-koncept Pigpen – By The Barn, just på Göteborgs största uteservering. I samband med vårt 5 års-jubileum 2018 släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2019 och hoppas att DU vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som kock hos oss på Pigpen – by The Barn arbetar du i ett fartfyllt tempo på en av Göteborgs populäraste uteserveringar. Utöver att laga god mat får du även utveckla nya menyer i linje med vårt koncept, tillsammans med övriga teamet. Tjänsten är på heltid med upplärning och start i början på mars på The Barn i Göteborg. I slutet av april fortsätter tjänsten på Storköket, säsongen ut.

  • Tjänsten är ett sommarvikariat med placering i Göteborg
  • Lön enligt avtal

Om dig
Vi ser gärna att du har en kockutbildning samt minst 2 års erfarenhet inom yrket. Förutom att ha god kunskap och vara passionerad i matlagning, är du van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig och gillar att ta ansvar.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv Kock i ämnesraden.

Spontanansökan

Vill du skicka en spontanansökan till ladan?
Skicka CV och personligt brev till:
jobb@thebarn.se