Arbeta i ladan

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Du är även välkommen att göra en spontanansökan nedan.

Vi söker en kock till Storköket – By The Barn

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg och sedan 2018 huserar vi med vårt streetfood koncept, Pigpen – By The Barn, just här på Göteborgs största uteservering. I samband med vårt 5 års-jubileum 2018 släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2020 och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som kock hos oss på Storköket by The Barn arbetar du i ett fartfyllt tempo på en utav Göteborgs populäraste uteserveringar. Utöver att laga god mat får du även utveckla nya menyer i linje med vårt koncept, tillsammans med övriga teamet. Tjänsten är på heltid med upplärning och start i början på april på The Barn i Göteborg. I slutet av april fortsätter tjänsten på Storköket hela säsongen ut.

Om dig
Vi ser gärna att du har en kockutbildning samt minst 2 års erfarenhet inom yrket. Förutom att ha god kunskap och vara passionerad i matlagning, är du van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig och gillar att ta ansvar.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv kock Storköket i ämnesraden.

Vi söker en förberedande kock till Storköket – By The Barn

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg och sedan 2018 huserar vi med vårt streetfood koncept by The Barn, just här på Göteborgs största uteservering. I samband med vårt 5 års-jubileum 2018 släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2020 och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som förberedande kock hos oss på The Barn arbetar du i ett fartfyllt tempo på en av Göteborgs populäraste uteserveringar. Dina arbetsuppgifter är framförallt det som sker bakom kulisserna med det förberedande arbetet så som förberedelse och tillredning av mat samt mottagande av varuleveranser. Tjänsten är på heltid med upplärning och start i början på april på The Barn i Göteborg. I början av maj fortsätter tjänsten på Storköket hela säsongen ut.

  • Tjänsten är sommarvikariat med placering i Göteborg
  • Lön enligt avtal

Om dig
Vi ser gärna att du har en kockutbildning eller minst 1 års erfarenhet inom yrket. Förutom att ha god kunskap och vara passionerad i matlagning, är du van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig och gillar att ta ansvar.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv förberedande kock Storköket i ämnesraden.

Vi söker en kock till The Barn Smögen

The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg och 2017 öppnade vi The Barn Smögen. I samband med vårt 5 års-jubileum i år släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu längtar vi till sommaren 2020 och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Som kock hos oss på The Barn Smögen arbetar du i ett fartfyllt tempo i en av Sveriges mest turisttäta sommarorter. Utöver att laga god mat i en härlig miljö får du även utveckla nya menyer i linje med vårt koncept, tillsammans med övriga teamet. Tjänsten är på heltid med upplärning och start i början på april på The Barn i Göteborg. I mitten av maj fortsätter tjänsten på Smögen hela säsongen ut.

Om dig
Vi ser gärna att du har en kockutbildning samt minst 2 års erfarenhet inom yrket. Förutom att ha god kunskap och vara passionerad i matlagning, är du van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig och gillar att ta ansvar.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv kock Smögen i ämnesraden.

Vi söker en servis till The Barn Smögen

The Barn är en restaurang på Kyrkogatan i Göteborg. Restaurangen startade 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang som inspireras från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen ska vara enkel utan att vara tråkig, och ska kombinera de bästa svenska råvarorna och det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang vid Storan i Göteborg premiär – Storköket.
Sommaren på 2017 startade The Barn på Smögen. Vi är sedan 2015 med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Om tjänsten
Produkten vi levererar till våra gäster formas från förstklassiga och noga utvalda råvaror, via ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna och dukas slutligen på borden av engagerade och kunnig servis. I denna process är man som servis en viktig kugge i maskineriet.
Som servis hos oss så ingår man i ett team som ska förmedla en upplevelse till våra gäster. Där värdskap, kunskap och glädje är något vi värdesätter högt.

  • Ge en personlig och kunnig service.
  • Ta ansvar och vara noga med kollegor och för restaurangens bästa.
  • Att ha kul och nära till skratt tillsammans med kollegor och gäster.
  • Sträva efter utveckling både inom mat och dryck men också viljan att arbeta i en restaurang.

Om dig
Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du gillar att ta hand om gäster och ge dem bästa möjliga upplevelse. Du är positiv, glad och har nära till skratt. Du uppskattar dina och andras prestationer och tar stort ansvar i laginsatsen. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Upplärningen kan ske på The Barn i Göteborg. Tjänsten är på heltid mellan slutet av april till slutet av augusti. Möjlighet till förlängd anställning efter säsongen hos oss i Göteborg. Boende finns väldigt nära restaurangen. Lön enligt avtal och överenskommelse.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv servis i ämnesraden.

Spontanansökan

Vill du skicka en spontanansökan till ladan?
Skicka CV och personligt brev till:
jobb@thebarn.se