Arbeta i ladan

Lediga tjänster

Här ser du vilka tjänster vi söker just nu.

Vi söker en kock till The Barn Göteborg

The Barn är en restaurang på Kyrkogatan i Göteborg. Restaurangen grundades 2013 av fyra vänner från Vara. De hade en idé om en restaurang som skulle inspireras av den tid då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen skulle vara enkel utan att vara tråkig och kombinera de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen.

Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang vid Storan i Göteborg premiär – Storköket. Den 24 februari 2017 öppnade vi även en bakficka och renodlad bar, som vi helt enkelt valde att kalla The Bar. Vi är sedan 2015 med i ”White Guide” och blev samma år utsedda till ”Årets Spritkrog” av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Sommaren 2017 öppnade vi The Barn på Smögen och vi längtar redan till sommaren 2018. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Produkterna vi levererar till våra gäster skapas av förstklassiga och noga utvalda råvaror, i ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna. De serveras slutligen på borden av engagerad och kunnig servis. I denna process är du som kock en viktig kugge i maskineriet. I tjänsten ingår:

  • Förberedning och matlagning.
  • Planering av menyer tillsammans med köksteamet.
  • Dokumentation av egenkontroll.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid.

Om dig
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en person som inte lämnar något åt slumpen och har ett estetiskt öga. Du uppskattar att jobba i ett sammansvetsat team och ställer upp på dina lagkamrater. Du uppskattar dina och andras prestationer. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och. Skriv ”kock” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 1 mars 2018, men vi intervjuar kontinuerligt.

Vi söker en kock till The Barn 

The Barn är en restaurang på Kyrkogatan i Göteborg. Restaurangen grundades 2013 av fyra vänner från Vara. De hade en idé om en restaurang som skulle inspireras av den tid då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen skulle vara enkel utan att vara tråkig och kombinera de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen.

Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang vid Storan i Göteborg premiär – Storköket. Den 24 februari 2017 öppnade vi även en bakficka och renodlad bar, som vi helt enkelt valde att kalla The Bar. Vi är sedan 2015 med i ”White Guide” och blev samma år utsedda till ”Årets Spritkrog” av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Sommaren 2017 öppnade vi The Barn på Smögen och vi längtar redan till sommaren 2018. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Produkterna vi levererar till våra gäster skapas av förstklassiga och noga utvalda råvaror, i ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna. De serveras slutligen på borden av engagerad och kunnig servis. I denna process är du som kock en viktig kugge i maskineriet. I tjänsten ingår:

  • Förberedning och matlagning.
  • Planering av menyer tillsammans med köksteamet.
  • Dokumentation av egenkontroll.

Tjänsten är ett sommarvikariat och är på heltid mellan slutet april till slutet av augusti.

Om dig
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en person som inte lämnar något åt slumpen och har ett estetiskt öga. Du uppskattar att jobba i ett sammansvetsat team och ställer upp på dina lagkamrater. Du uppskattar dina och andras prestationer. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och. Skriv ”kock” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 1 mars 2018, men vi intervjuar kontinuerligt.

Vi söker en preppkock till The Barn

The Barn är en restaurang på Kyrkogatan i Göteborg. Restaurangen grundades 2013 av fyra vänner från Vara. De hade en idé om en restaurang som skulle inspireras av den tid då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen skulle vara enkel utan att vara tråkig och kombinera de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen.

Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang vid Storan i Göteborg premiär – Storköket. Den 24 februari 2017 öppnade vi även en bakficka och renodlad bar, som vi helt enkelt valde att kalla The Bar. Vi är sedan 2015 med i ”White Guide” och blev samma år utsedda till ”Årets Spritkrog” av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Sommaren 2017 öppnade vi The Barn på Smögen och vi längtar redan till sommaren 2018. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Produkterna vi levererar till våra gäster skapas av förstklassiga och noga utvalda råvaror, i ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna. De serveras slutligen på borden av engagerad och kunnig servis. I denna process är du som kock en viktig kugge i maskineriet. I tjänsten ingår:

  • Förberedning av mat.
  • Mottagande av leveranser.
  • Dokumentation av egenkontroll.

Tjänsten är sommarvikariat.

Om dig
Vi tror att du har minst 1 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en person som inte lämnar något åt slumpen och har ett estetiskt öga. Du uppskattar att jobba i ett sammansvetsat team och ställer upp på dina lagkamrater. Du uppskattar dina och andras prestationer. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och. Skriv ”preppkock” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 1 mars 2018, men vi intervjuar kontinuerligt.

Vi söker en servis till The Barn Smögen

The Barn är en restaurang på Kyrkogatan i Göteborg. Restaurangen grundades 2013 av fyra vänner från Vara. De hade en idé om en restaurang som skulle inspireras av den tid då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen skulle vara enkel utan att vara tråkig och kombinera de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen.

Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang vid Storan i Göteborg premiär – Storköket. Sommaren 2017 öppnade vi The Barn på Smögen. Vi är sedan 2015 med i ”White Guide” och blev samma år utsedda till ”Årets Spritkrog” av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Om tjänsten
Produkterna vi levererar till våra gäster skapas av förstklassiga och noga utvalda råvaror, i ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna. De serveras slutligen på borden av engagerad och kunnig servis. I denna process är man som servis en viktig kugge i maskineriet.

  • Du ska sträva efter att alltid ge en personlig och kunnig service.
  • Du ska ta ansvar, vara noggrann och jobba för restaurangens bästa.
  • Du ska vilja utvecklas både inom mat och dryck, men också när det kommer till arbetet i vår restaurang.

Upplärning sker på The Barn i Göteborg. Tjänsten är på heltid mellan slutet av april till slutet av augusti.

Om dig
Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna.

Du gillar att ta hand om gäster och ge dom bästa möjliga upplevelse. Du är positiv, glad och har nära till skratt. Du uppskattar dina och andras prestationer och tar stort ansvar i laginsatsen. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv ”Servis” i ämnesraden.

Vi söker en bartender till The Barn Smögen

The Barn är en restaurang på Kyrkogatan i Göteborg. Restaurangen grundades 2013 av fyra vänner från Vara. De hade en idé om en restaurang som skulle inspireras av den tid då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen skulle vara enkel utan att vara tråkig och kombinera de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen.

Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang vid Storan i Göteborg premiär – Storköket. Den 24 februari 2017 öppnade vi även en bakficka och renodlad bar, som vi helt enkelt valde att kalla The BAR. Vi är sedan 2015 med i ”White Guide” och blev samma år utsedda till ”Årets Spritkrog” av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Sommaren 2017 öppnade vi The Barn på Smögen och vi längtar redan till sommaren 2018. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Vi anser att vi ligger i framkant när det kommer till kunskap om sprit och utveckling av drinkar och cocktails. Priset som årets Spritkrog i Sverige är ett bevis på detta. Vår filosofi kring dryck handlar om att göra twistar på klassiska drinkar, antingen på amerikanskt eller svenskt vis. Vi älskar snaps och rekommenderar detta till maten. Vi har även vår egen snaps ”Månsken” som destilleras av Qvänums Mat & Malt. Som bartender hos oss ser vi att man både kan skaka fram en god drink i högt tempo och kan presentera öl, vin och sprit för våra gäster.

Hos oss är man ingen stillastående bartender som bara väntar på att blanda något. Här ska man som bartender alltid sträva efter både restaurangens och våra gästers bästa och därmed också gå ut med mat, ta beställningar och duka av bord. Allt för att se till helheten, vilket gör skillnad i det långa loppet.

  • Du ska sträva efter att alltid ge en personlig och kunnig service.
  • Du ska ta ansvar, vara noggrann och jobba för restaurangens bästa.
  • Du ska vilja utvecklas både inom mat och dryck, men också när det kommer till arbetet i vår restaurang.

Tjänsten är på heltid med upplärning och start i slutet av april på The Barn i Göteborg. I mitten av maj fortsätter tjänsten på Smögen hela säsongen ut.

Om dig
Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna.

Du gillar att ta hand om gäster och ge dom bästa möjliga upplevelse. Du är positiv, glad och har nära till skratt. Du uppskattar dina och andras prestationer och tar stort ansvar i laginsatsen. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv ”Bartender” i ämnesraden.

Vi söker en kock till The Barn Smögen

The Barn är en restaurang på Kyrkogatan i Göteborg. Restaurangen grundades 2013 av fyra vänner från Vara. De hade en idé om en restaurang som skulle inspireras av den tid då en gammal släkting for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen skulle vara enkel utan att vara tråkig och kombinera de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen.

Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang vid Storan i Göteborg premiär – Storköket. Den 24 februari 2017 öppnade vi även en bakficka och renodlad bar, som vi helt enkelt valde att kalla The Bar. Vi är sedan 2015 med i ”White Guide” och blev samma år utsedda till ”Årets Spritkrog” av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Sommaren 2017 öppnade vi The Barn på Smögen och vi längtar redan till sommaren 2018. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Produkterna vi levererar till våra gäster skapas av förstklassiga och noga utvalda råvaror, i ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna. De serveras slutligen på borden av engagerad och kunnig servis. I denna process är du som kock en viktig kugge i maskineriet. I tjänsten ingår:

  • Förberedning och matlagning.
  • Planering av menyer tillsammans med köksteamet.
  • Dokumentation av egenkontroll.

Upplärning sker på The Barn i Göteborg. Tjänsten är ett sommarvikariat och är på heltid mellan slutet april till slutet av augusti.

Om dig
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet inom yrket och liknande tjänster. Du är van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en person som inte lämnar något åt slumpen och har ett estetiskt öga. Du uppskattar att jobba i ett sammansvetsat team och ställer upp på dina lagkamrater. Du uppskattar dina och andras prestationer. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och. Skriv ”kock” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 1 mars 2018, men vi intervjuar kontinuerligt.

Spontanansökan

Vill du skicka en spontanansökan till ladan?
Skicka CV och personligt brev till:
jobb@thebarn.se